Culijo & Zoons

Culijo-launch-2017-s

Een digitaal kookboek

De eerste versie van Culijo’s Cooking was eigenlijk nooit digitaal. Het waren zelf gepubliceerde kookboekjes in zéér kleine oplages. Na boekje drie werd het toch tijd om een slimmere manier te vinden om dit bij te houden. Boekjes maken is een arbeidsintensieve activiteit! 🙂 Vanuit die gedachte, en de oplages die steeds groter werden, werd de eerste website opgezet. Als eerste met alleen de familie recepten van Jolanda, vooral geschreven voor vrienden en familie. Alleen aan de statistieken te zien bleef het daar niet bij! De website werd vanuit heel Nederland druk bezocht.

Jammer genoeg liet de gezondheid van Jolanda te wensen over en na een familieberaad hebben wij besloten om toch door te gaan, maar een nieuwe weg in te slaan. Uiteindelijk was het koken de Zoons met de paplepel ingegoten, dus een logisch vervolg is Culijo & Zoons.

Dus tien jaar en vijf versies later…

Wie zijn Culijo & Zoons?

De recepten op Culijo zijn afkomstig van Jolanda, Pim en Rik. Deze kookfanaten hebben zo hun eigen stijl en visie op eten én die tonen we graag voor jullie.

culijo-en-zoons

De recepten van Jolanda zijn de basis van vele gerechten die al jarenlang in de familie worden gegeten. Ondertussen staat er een mooie collectie van diverse lekkere en leuke recepten op de website.

Pim is voor zijn studie en zijn plezier vaak in het buitenland te vinden. Hij heeft hierdoor kennis gemaakt met veel exotische keukens. Dit is dan ook in zijn recepten terug te zien!

Rik houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby’s naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Adverteren

Culijo toont geen reclame’s waar we zelf niet in geloven. Wij willen graag zelf in de hand hebben wat we aan onze gebruikers tonen, vandaar dat er een zorgvuldige keuze wordt gemaakt of we een match zijn. Denk jij dat we bij elkaar passen, stuur dan een mailtje naar culijoenzoons@gmail.com.