Asperges met creme fraiche wijn saus

Geschreven op: 28 november, 2007 door

Ingredi├źnten

  • Asperges
  • 250 ml creme fraiche
  • 100 ml droge witte wijn
  • 50 gr geraspte parmezaanse kaas
  • 4 druppels Worchester sause
  • 1 theel tuin kruiden bouillonpoeder
  • 1 eetl gehakte bieslook
  • 1 gekookt ei in stukjes
  • 4 plakjes ham in stukjes

Bereidingswijze

Schil en kook de asperges 15 min met wat zout en een heel klein beetje suiker, laat ze daarna nog 10 min in het kokende water staan. Verwarm de wijn in een pannetje en doe hier de creme fraiche bij. Laat aan de kook komen en doe de parmezaan, bieslook, worchestersauce en de bouillonpoeder erbij. Meng het het ei en de ham erdoor heen en warm nog even door.Haal de asperges uit de pan en laat ze goed uitlekken, schep de saus erover en serveer met gekookte krieltjes.

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Asperges met Asperges met creme fraiche wijn saus wijn saus
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda’s recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *