Pittige champignons met yoghurt
Ingrediƫnten
- 4 eetl arachideolie
- 2 uien fijngesneden
- 4 tenen knoflook
- 400 gr tomaten uit blik fijngesneden
- 1 thl kurkuma
- 1 thl garam masala
- 1 thl chilipoeder
- 750 gr champignons
- snufje zout
- snufje suiker
- 1 1/4 dl dikke yoghurt
- fijngesneden korianderblad
Ingrediƫnten
Verhit de olie op matig tot hoog vuur en bak de ui in 5 tot 8 minuten goudbruin.Voeg de knoflook toe en bak nog 2 minuten, voeg tomaten en sap toe en schep het goed om. Doe er de kruiden bij en laat nog 2 minuten pruttelen. Voeg de champignons, suiker en zout toe laat het geheeel 8 minuten pruttelen. Draai het vuur uit en laat het iets afkoelen. Klop de yoghurt er beetje bij beetje bij zonder het te latenschiften. Voeg naar smaak peper en zout toe en strooi er koriander overheen en serveer het gerecht.
Dit smaakt erg lekker bijĀ Kip Tandoori met naanbrood.