Pittige champignons met yoghurt

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 4 eetl arachideolie
  • 2 uien fijngesneden
  • 4 tenen knoflook
  • 400 gr tomaten uit blik fijngesneden
  • 1 thl kurkuma
  • 1 thl garam masala
  • 1 thl chilipoeder
  • 750 gr champignons
  • snufje zout
  • snufje suiker
  • 1 1/4 dl dikke yoghurt
  • fijngesneden korianderblad

Ingrediënten

Verhit de olie op matig tot hoog vuur en bak de ui in 5 tot 8 minuten goudbruin.Voeg de knoflook toe en bak nog 2 minuten, voeg tomaten en sap toe en schep het goed om. Doe er de kruiden bij en laat nog 2 minuten pruttelen. Voeg de champignons, suiker en zout toe laat het geheeel 8 minuten pruttelen. Draai het vuur uit en laat het iets afkoelen. Klop de yoghurt er beetje bij beetje bij zonder het te latenschiften. Voeg naar smaak peper en zout toe en strooi er koriander overheen en serveer het gerecht.
Dit smaakt erg lekker bij Kip Tandoori met naanbrood.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *