Gehaktballen

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingredi├źnten

  • 500 gr gehakt
  • 100 gr paneermeel
  • 2 eetl curryketchup
  • 1 eetl ketchup
  • 1 eetl mosterd
  • peper zout en nootmuskaat
  • 1 ei
  • Slagroom (ongeveer 3 eetl)
  • of koffiemelk
  • 1 eetl bouillonpoeder
  • Boter of margarine

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten door elkaar en meng het tot een vaste massa. Draai hier vijf ballen van, en braad ze lekker bruin in de boter. Blus af met wat warm water en doe de bouillonpoeder erbij. Laat de ballen ongeveer een half uurtje sudderen,met het deksel schuin op de pan en dien ze op.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *