Spaghetti met Varkenshaas in Rode Pestosaus
Ingrediƫnten
- Spaghetti
- Olijfolie
- 1 varkenshaas
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 1 teentje knoflook
- Rode pesto
- 1 blikje tomatenpuree
- 250 gr champignons
- 250 ml bouillon
- 1 thl basilicum (diepvries)
- 250 ml creme fraiche
- Peper en zout
- Parmezaanse kaas
Ingrediƫnten
Snijd de varkenshaas in blokjes kruid met peper en zout en bak even aan in de olie, haal ze uit de pan en houd warm onder folie. Fruit de ui in het overgebleven bakvet en pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak deze kort mee, 2 ruime eetlepels rode pesto erbij en de tomatenpuree en dit ook kort meebakken. Blus af met bouillon en voeg de basilicumen en de creme fraiche toe. Warm het geheel goed door en doe de varkenshaas terug in de pan. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing en dien op met de saus. Strooi er voor het opdienen wat parmezaan over.