Aardappel omelet met ham

Geschreven op: 17 oktober, 2007 door

Bereidingswijze

  • 300 gr kleine aardappeltjes
  • Zout
  • 1 plak schouderham
  • 50 gr boter of margarine
  • 2 eieren
  • Versgemalen peper
  • 1 1/2 theel kerrie poeder
  • 1 eetl melk

Bereidingswijze

Aardappelen schillen en wassen, ongeveer 15 min koken. Afgieten en koud laten worden. In plakjes snijden. Ham in kleine stukjes snijden en tot gebruik in koelkast leggen. In koekepan (20 cm) boter verhitten en aardappelplakjes en ham bakken (5 min), af en toe keren. Intussen in kom eieren loskloppen met zout, peper,kerriepoeder en melk. Over aardappelen schenken,zachtjes bakken tot de bovenkant droog is. Met pannenkoekenmes voorzichtig van de bodem losmaken.Op deksel laten glijden,koekepan eropleggen en samen keren en andere kant licht bruin bakken. Voorzichtig op schaal laten glijden.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *