Ham mousse

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediƫnten

  • 100 gr monchou
  • 1/8 l slagroom
  • 2 ons ham
  • bieslook
  • peterselie
  • 2 blaadjes gelatine

Bereidingswijze

Slagroom met monchou bij elkaar in een pan doen en op het gas oplossen dan de pan in koud water zetten en 2 in water geweekte blaadjes gelatine erbij doen en goed doorroeren. De ham heel fijn snijden en bieslook en peterselie erdoorroeren.Doe het in een schaaltje en laat het minimaal en uur opstijven.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.