Witlof in bladerdeeg

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 4 struikjes witlof
  • 4 plakken ham
  • 4 plakjes kaas
  • 50 gram geraspte kaas
  • 4 plakjes bladerdeeg

Bereidingswijze

Kook de struikjes witlof 20 min en laat ze daarna afkoelen, en goed uitlekken Warm de oven voor op 220 gr. Snijd de struikjes doormidden en verwijder de bittere kern. Leg een plakje kaas ertussen en doe ze weer opelkaar , en rol ze in de ham. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en rek ze een beetje uit, zodat de witlof erop past. Rol de witlof in het bladerdeeg en leg ze met de naad naar beneden op de bakplaat, en bestrooi ze met geraspte kaas. Bak ze in 20 min gaar en goudbruin.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.