Cashewbroodjes

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediƫnten

  • 250 gr sausijsengehakt
  • 1 pakje bladerdeeg (diepvries)
  • 1 ei (losgeklopt)
  • 75 gr cashewnootjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 gr, laat het bladerdeeg ontdooien. Doe de cashewnootjes door een molentje (ik gebruik zelf altijd mijn kaasrasp molentje). De helft van de nootjes door het sausijsengehakt kneden. Als je geen sausijsengehakt kunt krijgen neem dan gewoon sausijsen en knijp ze uit hun velletje. Leg op ieder plakje bladerdeeg aan een kant een stukje gehakt ,en bevochtig een kant van het deeg met een beetje water, en vouw ze dubbel. Smeer de broodjes in met het losgeklopt ei en bestrooi ze met de rest van de gemalen cashewnootjes. Bak ze in 20 tot 25 min in het midden van de oven. Voor kleine broodjes snij ze voor het bakken doormidden.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.