Hartige Geitenkaashapjes

Geschreven op: 7 april, 2008 door

Ingrediƫnten

  • Bladerdeeg ( 5 plakjes)
  • 250 gram geitenkaas
  • 100 gram serranoham
  • Tijm
  • Honing
  • 1 opgeklopt ei

Ingrediƫnten

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd ieder plakje in vieren. Snijd het rolletje geitenkaas in plakjes ongeveer 1 cm. Rol ieder stukje kaas in een half plakje ham en voor dat je deze dicht vouwt doe je er een half theelepeltje honing op en een beetje thijm. Leg dit op een vierkantje bladerdeeg en vouw deze naar binnen toe zodat je een buideltje krijgt en knijp dit goed dicht. Bestrijk de buideltjes met het opgeklopte ei en bak ze gaar en lichtbruin in 20 min op 220 gr.
(Als je gedroogde tijm gebruikt is het lekkerder om deze eerst even in wat warm water te laten weken)

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.