Hartige geitenkaas taart met fenegriekzaad

Ingrediƫnten
- Bladerdeeg
- Pakje zachte geitenkaas (200 gr)
- 100 gr Ardennerham
- 200 ml slagroom
- 5 eieren
- 1 eetl fenegriekzaad (1 nacht weken in koud water)
- Peper uit de molen
- 1 theelepel honing
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 gr.
Spoel het fenegriek zaad om en laat uitlekken (in een theezeefje)
Bekleed een springvorm met bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
Verdeel de helft van de ham over de bodem en verkruimel daar de helft van de kaas over.
Hehaal dit met de andere helft van de ham en kaas.
Strooi hierover het fenegriek zaad.
Klop de slagroom, eieren, honing en peper met de mixer flink op, en giet dit in de springvorm.
Bak de taart ongeveer een half uur tot hij gaar en goudbruin is.