Home made frikandel

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediƫnten

  • 500 gr rundergehakt
  • 2 sneetjes witbrood
  • 1 eitje
  • Bosuitjes
  • Kruiden naar wens
  • 250 ml bier

Bereidingswijze

Laat het brood even weken in bier en snij de bosuitjes in reepjes. Maak het gehakt aan met het brood en ei doe er de bosui en kruiden door en voor wat pit eventueel wat chilisaus .Draai er een worstje van en rol dat in aluminiumfolie (zoals een toffee). Laat ze dan ongeveer 20 min koken in de folie in een pan kokend water. Laat ze afkoelen en frituur of grill ze dan.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.