Katwijkse prut

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 250 gr champignons
  • 2 eieren
  • 1 uitje
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout
  • Maggi

Bereidingswijze

Pel en snipper het uitje maak de knoflook schoon, bak het uitje en pers de knoflook er door. Rul de gehakt erbij en bak de champignons mee. Doe er peper en zout naar smaak door en een flinke scheut maggi. Breek de eieren erboven en roerbak ze even mee. Dit smaakt erg lekker op een broodje met een schepje knoflook saus.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.