Krabsalade

Geschreven op: 27 januari, 2008 door

Ingrediënten

  • 200 gr surimi
  • 3 eetl mayonaise
  • 2 eetl ketchup
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetl cognac
  • peper en zout
  • Worchestersause

Bereidingswijze

Roer mayonnais, ketchup, cognac door elkaar, klop de slagroom lobbig op en spatel deze hierdoor. Snijd de surimi in stukjes en doe deze door de saus, maak op smaak met peper en zout en een paar druppels worchestersause. Serveer met stokbrood of toast.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.