Gevulde Eieren met Surimi

Ingrediënten
- 100 gr surimisticks
- 6 eieren
- 50 gr roomboter
- 4 eetl fritesaus
- 2 eetl ketchup
- 1 eetl cognac
- Worchestersauce
- Peper en zout
Bereidingswijze
Kook de eieren 10 min, laat ze schrikkken en pel ze dan. Halveer de eieren en snijd voorzichtig een heel klein plakje van de onderkant af zodat ze beter blijven staan.
Doe de dooiers door een zeef en voeg de fritessaus, ketchup, cognac en zachte boter toe roer dit alles goed doorelkaar. Snijd de surimi (bewaar 1 stukje voor garnering) in kleine stukjes en voeg dit aan het mengsel toe samen met een paar druppels worchestersausse. Maak op smaak af met peper en zout.
Vul een spuitzak met het mengsel en vul hiermee de eieren. Garneer ze met een klein stukje surimi.