Gevulde eieren met Paté Royal

Geschreven op: 15 maart, 2008 door

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 25gr roomboter
  • 3 eetl fritessaus
  • 1 zakje pate royal (dipsaus van duyvis)
  • peper uit de molen en zout
  • Worchestersause

Bereidingswijze

Kook de eieren 10 minuten laat ze schrikken en pel ze. Halveer ze en haal de dooiers eruit en snijd voorzichtig een klein de stukje van de onderkant af. Doe de dooiers door een zeef, en roer het zakje pate royal erdoor. Laat de boter zacht worden en doe het met de fritessaus bij het eimengsel, samen met een paar druppels worchestersause. Maak op smaak met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren. Garneer met een klein stukje augurk en eventueel wat gekookte eisnippers.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.