Gevulde eieren met Paté Royal
Ingrediënten
- 6 eieren
- 25gr roomboter
- 3 eetl fritessaus
- 1 zakje pate royal (dipsaus van duyvis)
- peper uit de molen en zout
- Worchestersause
Bereidingswijze
Kook de eieren 10 minuten laat ze schrikken en pel ze. Halveer ze en haal de dooiers eruit en snijd voorzichtig een klein de stukje van de onderkant af. Doe de dooiers door een zeef, en roer het zakje pate royal erdoor. Laat de boter zacht worden en doe het met de fritessaus bij het eimengsel, samen met een paar druppels worchestersause. Maak op smaak met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren. Garneer met een klein stukje augurk en eventueel wat gekookte eisnippers.
6 reacties
heb de eitjes gemaakt,vielen zeer in de smaak!!!!
Hallo Andre,
Dank je wel voor je reactie!
Groetjes Jolanda.
Moet het percee die echte frietsaus of kan het Amirikanse frietsaus zijn.
Ha Richard,
Je kan het proberen maar of het dan lekker wordt!
Met fritessaus is het zeker weten lekker.
Groetjes Jolanda.
ik heb dit gegeten heerlijk is het, wij zeggen altijd “goed te doen”. ik heb ze toen nog eens gemaakt, en ipv worchestersauce, heb ik een paar drupjes cognac gedaan. ook zeer goed aan te bevelen
Hallo Alie,
Wat een goed idee zeg, ga ik zeker weten ook zelf proberen!
Groetjes Jolanda.