Zalmsalade

Geschreven op: 1 oktober, 2007 door

Ingrediƫnten

  • 1 blikje zalm (400 gr )
  • 1 eetl fritessaus
  • 2 eetl tomaten ketchup
  • 1 eetl sherry
  • Worchestersause
  • Citroensap
  • 2 augurkjes
  • 1 gekookt ei
  • 1 eetl bieslook

Bereidingswijze

Open het blikje zalm en laat goed uitlekken, verwijder de graatjes. Maak een sausje van fritessaus, ketchup, sherry, citroensap en worchestersause. Maak met een vork de zalm los en doe het sausje erdoor.Snijd de augurkjes en het ei in dobbelsteentjes en meng dit samen met de bieslook erdoor. Lekker met een stukje vers stokbrood.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.