Duiveltjesvlees

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 400 gram kipfilet
  • 1 ui
  • 250 gram champignons
  • 1/8l slagroom
  • 1 eetl pindakaas
  • olie
  • voor de marinade
  • 3 eetl ketjap
  • 3 eetl azijn
  • 3 eetl tomatenketchup
  • el sambal
  • zakje nassiekruiden

Bereidingswijze

Wel de nassiekruiden in heet water en roer alle ingredienten voor de marinade er doorheen. Kip in reepjes snijden en een paar uur gesloten weg zetten in de koelkast. Ui fruiten en kip uit de marinade halen en er bij aanbakken.Champignons erbij doen en marinade. Dan de slagroom met pindakaas erbij en niet meer laten koken maar wel goed doorwarmen. Opdienen met rijst.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.