Kippenpoten met parmezaanse kaas

Ingrediƫnten
- 4 flinke kippenpoten
- 2 eetl olijfolie
- 1 geperst teentje knoflook
- 2 theel zeezout
- 1 theel paprikapoeder
- 1 theel kurkuma
- 1 laurierblaadje
- 20 gr boter
- 40 gr parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Doe zeezout, laurierblad, kurkuma, paprikapoeder, in de vijzel en stamp het goed fijn.Meng de olie erdoor en wrijf de kippenpoten hiermee in.Leg ze op een ingevet rooster in de oven, met een lekbak eronder. Zet het rooster ongeveer 12 cm onder de grill, zodat de kippenpoten niet alleen bruin, maar ook gaar worden (ca 30 min). Roer de boter zacht en meng de kaas erdoor. Bestrijk hiermee de kippenpoten en laat ze, ditmaal dachter onder de grill geschoven, een krokant korstje krijgen.