Custard pudding met mango en bitterkoekjes

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingredi├źnten

  • 75 gr custard
  • 65 gr suiker
  • 1 blikje mangoschijven
  • 10 bitterkoekjes
  • 1 liter melk
  • Ammareto

Bereidingswijze

Laat de melk aan de kook komen, meng de custard met de suiker en maak er een papje van met 4 eetl mangosap. Breek de bitterkoekjes in stukjes en besprenkel deze met wat Ammereto. Snijd de mango schijven in kleine stukjes. Doe als de melk kookt het papje met het custardmengsel erbij en laat dit in ongeveer 3 min indikken. Haal de pan van het gas, doe nu de bitterkoekjes erbij en de stukjes mango en roer goed door.Eventueel nog en heel klein scheutje Ammereto erbij en giet het dan in een puddingvorm.Laat dit een paar uur opstijven in de koelkast.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda’s recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *