Culijo 4.0

Geschreven op: 14 april, 2017 door
Culijo-launch-2017-s

De afgelopen tijd is het de trouwe fan misschien al opgevallen, maar er wordt weer actief recepten geplaatst op de website. Culijo heeft zelfs zijn eigen social media kanalen (Instagram & Facebook) gekregen, waar actief de laatste nieuwtjes en recepten op geplaatst wordt. Voor degene die ons nog niet volgen, doe dat nu snel zodat je niks mist!

Maar… de vorige site was toch ook prima?! Ja, eigenlijk wel… Maar zoals sommige misschien wel weten, vind Rik het ook wel heel leuk om de website er tip top in orde uit te laten zien. Ondertussen is dit zelfs de vierde grote restyle die de website is ondergaan, sinds 2007. Een andere reden was dat er door het niet plegen van preventief onderhoud er een aantal kinderziektes in de website waren geslopen. Verder was er de wens om actuele gerechten meer onder de aandacht te brengen, vandaar de toevoeging van ‘Laatste recepten’ op de homepagina. Eigenlijk alleen maar goede redenen om het weer compleet op de schop te doen dus. 🙂 Visueel en onder de motorkap is het meeste werk gedaan. De site werkt weer goed op alle mobiele telefoons, tablet en computers. Draait op de laatste versies van de onderliggende software en ziet er, al zeggen we zelf, gewoon weer heel fris uit!

Verder is er eigenlijk inhoudelijk weinig veranderd, nog steeds alle heerlijke recepten van jullie favoriete chef koks, Jolanda, Pim en Rik. Voor tips en feedback staan wij open, zodat we jullie nog meer kook en eetplezier kunnen bezorgen.

Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.