Vernieuwde website

Geschreven op: 16 november, 2013 door

Ja, je leest het goed: Onze vernieuwde site. Culijo’s Cooking maakt een nieuwe start en heet vanaf nu Culijo & Zoons. Misschien moet ik mezelf even opnieuw voorstellen. Ik ben Jolanda ben getrouwd met Peter en moeder van twee zoons. Jaren geleden ben ik begonnen met mijn recepten online te zetten met behulp van mijn jongste zoon Rik. Destijds nog een broekie, maar is ondertussen afgestudeerd grafisch ontwerper.

Na vele jaren van trouwe dienst was de website aan vernieuwing toe. Dit was echter niet de enige reden. Jammer genoeg laat mijn gezondheid het behoorlijk afweten en is het koken een probleem aan het worden. Onze site wordt echter zo druk bezocht dat het eigenlijk zonde was om ermee te stoppen. Na een familieberaad hebben wij besloten om toch door te gaan, maar een nieuwe weg in te slaan. Uiteindelijk was het koken de Zoons met de paplepel ingegoten, dus een logisch vervolg is Culijo & Zoons.

Voor mij als trotse moeder toch een soort opluchting. Mijn recepten blijven gewoon online bestaan en er komen steeds nieuwe bij, die ik met behulp van de jongens nog steeds kan maken. Grappig is wel dat ze allebei hun eigen stijl hebben ontwikkeld. Zo is Pim onze wereld reiziger iemand die graag internationaal kookt en Rik degene die net als zijn moeder voor snel, lekker en makkelijk gaat.

Ik hoop dat iedereen met plezier onze site blijft bezoeken en lekkere recepten blijft koken.

Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.