Aardappelen uit de oven
Recept voor de lekkerste en makkelijkste aardappelen uit de oven met rozemarijn en tijm. Dat wordt smullen!
Recept: Aardappelen uit de oven
Ingrediënten
- 1 kg (nieuwe) aardappelen
- olijfolie
- 1 tl tijm
- 1 tl rozemarijn
- 1 tl paprikapoeder
- ½ dl droge witte wijn
- zeezout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 gr. Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in vieren. Verdeel ze over een bakplaat en schenk er wat olijfolie over. Doe de paprikapoeder, tijm en rozemarijn erover en schep het geheel goed om. Laat de aardappeltjes in 20 tot 25 min gaar en goudbruin worden. Schakel de oven uit en schenk de wijn over de aardappeltjes. Laat nog 10 minuten in de oven staan. Bestrooi de aardappelen vlak voor het serveren met zeezout.
Samenvatting:
Recept naam:
Aardappelen uit de oven
Auteur
Jolanda
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal: