Gevulde Portabello

Geschreven op: 9 november, 2008 door

Wat gaat erin?

  • 4 plakjes rauwe ham
  • 4 portabello,s
  • 1 klein gesnipperd uitje
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gr kalsgehakt
  • 100 gr geitenkaas
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Haal de steeltjes uit de portabello’s en hak deze fijn. Fruit het uitje en de knoflook een paar min en voeg de gehakt toe en rul dit even mee. Verkruimel de geitenkaas en meng dit door het gehakt ui mengsel. Leg op iedere paddestoel een plakje ham en verdeel het gehaktmengsel hier overheen. Zet de gevulde paddestoelen in een ingevette ovenschaal en zet deze in een voorverwarmde oven (200 gr) en bak deze in 15 min gaar.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda’s recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *