Koolraap

Geschreven op: 12 januari, 2008 door

Ingrediƫnten

  • 500 gr koolraapjes (schoongemaakt en in reepjes gesneden)
  • 1 klein uitje (gesnipperd)
  • 100 gr gerookte spekreepjes
  • 150 ml bouillon
  • 2 eetl creme fraiche
  • 1 eetl maizena
  • 1 eetl melk
  • Fijn gehakte peterselie

Bereidingswijze

Bak de spekreepjes uit en voeg het uitje toe. Doe de koolraapjes en de bouillon hierbij en laat een minuut of 40 stoven. Als de rapen gaar zijn maak je het aan met de in melk aangelengde maizen. Voeg de creme fraiche toe en bestrooi het met wat peterselie.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.