Zoet-Zure Komkommers

Geschreven op: 2 november, 2008 door

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • Druppels plantaardige olie
  • Azijn
  • 3 eetl suiker
  • Witte peper
  • Zout

Bereidingswijze

Maak de komkommer schoon (met de kaasschaaf natuurlijk) en schaaf deze in plakjes.
Zet de komkommer in de azijn zoveel dat deze onder staat, voeg olie, suiker,zout en flink wat witte peper toe.
Knip alles even goed door elkaar en laat een tijdje intrekken.
Giet de komkommer goed af en serveer deze als bijgerecht, zeker lekker bij pittige gerechten maar ook niet verkeerd bij groenten.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

2 reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.