Eiersalade

Geschreven op: 30 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • Zakje duyvis pate royal (dipsaus)
  • Worchestersauce
  • Peper en zout
  • +-6 eetlepels fritesaus

Bereidingswijze

Kook de eieren 8 min en laat ze schrikken, en afkoelen. Pel ze en snijd ze doormidden, waarna je de dooiers eruit haalt en deze heel fijn prakt met een vork. Doe hier het zakje dipsaus bij en vermeng dit goed. Nu de fritessaus toevoegen en goed doorroeren. Maak het op smaak met een paar druppels worchestersauce en peper en zout. Snijd de eiwitten in kleine stukjes en en meng dit door het dooiermengsel. Lekker op een toostje.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *