Kip-Kerrie Salade
Ingrediënten
- 1 kipfiletje
- 2 ananasschijven
- 5 eetl fritesaus
- 4 eetl yoghurt
- 1 eetl kerriepoeder
- 2 eetl zoet zure geraspte worteltjes (pot)
- 1 fijn gesneden uitje
- 1 teentje knoflook
- 1 theel gembersiroop
- Worchestersause
Bereidingswijze
Kook het kipfiletje in bouillon in ongeveer 20 min gaar, en laat hem afkoelen. Bak het gesnipperde uitje glazig, en doe de knoflook erbij met de kerriepoeder.Snijd de ananas in stukjes en doe dit samen met een paar druppels worchestersause en de gembersirooop er ook bij. Warm dit heel even door en doe dan het gas uit, Voeg de yoghurt,fritessaus,en worteltjes toe en roer het geheel goed om. Scheur het kipfiletje in stukjes en doe dit bij de massa. Laat het een paar uur afkoelen en serveer het met een stukje stokbrood