Kip-Kerrie Salade

Geschreven op: 30 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 1 kipfiletje
  • 2 ananasschijven
  • 5 eetl fritesaus
  • 4 eetl yoghurt
  • 1 eetl kerriepoeder
  • 2 eetl zoet zure geraspte worteltjes (pot)
  • 1 fijn gesneden uitje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theel gembersiroop
  • Worchestersause

Bereidingswijze

Kook het kipfiletje in bouillon in ongeveer 20 min gaar, en laat hem afkoelen. Bak het gesnipperde uitje glazig, en doe de knoflook erbij met de kerriepoeder.Snijd de ananas in stukjes en doe dit samen met een paar druppels worchestersause en de gembersirooop er ook bij. Warm dit heel even door en doe dan het gas uit, Voeg de yoghurt,fritessaus,en worteltjes toe en roer het geheel goed om. Scheur het kipfiletje in stukjes en doe dit bij de massa. Laat het een paar uur afkoelen en serveer het met een stukje stokbrood

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *