Kip-Saté Salade

Geschreven op: 30 november, 2007 door

Ingrediënten

  • 1 kipfiletje
  • 6 eetl pindasaus (koud)
  • 4 eetl fritessaus
  • 3 eetl atjar
  • Mespuntje 5 kruiden poeder
  • Scheutje gembersiroop
  • 1 eetl chilisaus
  • 1 theel ketjap manis

Bereidingswijze

Kook het kipfiletje gaar in bouillon (gebruik een half blokje). Meng pindasaus, fritessaus, gembersiroop, ketjap en chilisaus door elkaar en maak op smaak met 5 kruiden poeder. Schep de atjar erdoor en laat een paar uur in de koelkast op smaak komen.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.