Dronken Zalm

Geschreven op: 7 november, 2008 door

Ingrediënten

  • Marinade
  • 2 eetl olijfolie
  • 2 eetl wodka
  • 2 eetl sojasaus
  • 1 eetl worchestersause
  • 1 eetl mosterd

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten voor de marinade bij elkaar en roer goed door. Doe de zalm erbij en laat een paar uur intrekken. Zet de grilpan op het gas en laat deze flink heet worden, haal de zalm uit de marinade en gril aan beide kanten voor een paar minuten. Serveer de zalm met roergebakken groente en rijst.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.