Knapperige Zalm

Geschreven op: 2 januari, 2008 door

Ingrediƫnten

  • Zalm vers of diepvries
  • Oud wit brood
  • Kruidenkaas
  • Dille
  • Citroenrasp
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Laat als de zalm uit de vriezer komt deze eerst ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 gr.
Maak van het wit brood kruimels en vermeng deze met dille en citroenrasp. Doe peper en zout op de zalm en leg ze in een ovenschaal, smeer er dik kruiden kaas op en bestrooi ze met het broodmengsel. Besprenkel het met wat olijfolie en zet ze ongeveer 10 min in de oven.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.