Zalm uit de Oven

Geschreven op: 31 januari, 2008 door

Ingrediƫnten

  • 4 stukjes zalm
  • 1 citroen
  • 1 eetl dille
  • Peper en zout
  • Aluminiumfolie

Ingrediƫnten

Verwarm de oven voor op 220 gr. Knip 4 stukjes aluminumfolie en leg op elk een stukje zalm. Wrijf deze in met peper en zout en strooi de dille hier overheen. Leg op elk stukje zalm 2 dunne schijfjes citroen en vouw de folie dicht. Doe de pakjes in een ovenschaal en zet ze ongeveer 10 min in de oven. Simpel maar lekker.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.