Zalm uit de Oven
Ingrediƫnten
- 4 stukjes zalm
- 1 citroen
- 1 eetl dille
- Peper en zout
- Aluminiumfolie
Ingrediƫnten
Verwarm de oven voor op 220 gr. Knip 4 stukjes aluminumfolie en leg op elk een stukje zalm. Wrijf deze in met peper en zout en strooi de dille hier overheen. Leg op elk stukje zalm 2 dunne schijfjes citroen en vouw de folie dicht. Doe de pakjes in een ovenschaal en zet ze ongeveer 10 min in de oven. Simpel maar lekker.
4 reacties
10 min is echt te kort
Ha Tim,
Misschien had ik niet zulke dikke stukjes want ik vond ze dus echt wel prima!
Groetjes Jolanda.
Ik heb het eerst 12 minuten in de oven gedaan. toen zag ik dat het nog niet goed gaar was en heb het er nog 8 minuten in gedaan, toen was het perfect
Ha Nadine.
Het bljft toch ook belangrijk om zelf te checken of een gerecht naar je zin is!
Maar ik ben blij om te horen dat het lekker was.
Groetjes Jolanda.