Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen
Heerlijke pannenkoekjes voor het ontbijt of als toetje. Erg makkelijk te maken en nog makkelijker op te eten.
Recept: Havermout pannenkoeken
Ingrediënten
- 2 bananen
- 3 eieren
- 60 gram havermout
- 125 gram bosbessen
- snufje kaneel
- Zomers fruit (optioneel)
- 1 theelepel honing
Bereidingswijze
Doe de havermout en de eieren in een bak en meng het door elkaar. Prak vervolgens de  banaan erdoorheen. Voeg op het laatst de kaneel en 100 gram bosbessen toe en houdt een klein beetje over ter garnering.
Zet een pan op het middelhoog vuur. Voeg een klein beetje boter toe en doe een opscheplepel beslag in de pan. Ik doe er meestal 2 tegelijk en probeer de pannenkoekjes niet al te ver door te bakken. Draai hem vervolgens nog eventjes om en klaar is Kees.
Serveer de pannenkoekjes met lekker vers fruit, de overgebleven bosbessen en een beetje honing.
Samenvatting:
Recept naam:
Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen
Auteur
Rik
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
11 Review(s) Based on
6 reacties
Voor hoeveel personen is dit berekend?
Wij eten dit meestal met zijn tweeën! 🙂
Dit is echt geweldig ik zoek dit recept elke keer op als ik niet weet wat ik moet ontbijten
Hoi Bloem! Dat is leuk om te horen! 🙂
Hoeveel pannenkoekjes haal je hier uit??
Ha Angela,
Dat ligt eraan hoe groot je de pannenkoekjes maakt. Als je ze rond de 10cm in doorsnede maakt redden wij er meestal 6 uit dit beslag.
Succes met bakken!
Groetjes,
Rik