Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen

Geschreven op: 30 oktober, 2016 door

Heerlijke pannenkoekjes voor het ontbijt of als toetje. Erg makkelijk te maken en nog makkelijker op te eten.

Recept: Havermout pannenkoeken

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 3 eieren
  • 60 gram havermout
  • 125 gram bosbessen
  • snufje kaneel
  • Zomers fruit (optioneel)
  • 1 theelepel honing

Bereidingswijze

Doe de havermout en de eieren in een bak en meng het door elkaar. Prak vervolgens de  banaan erdoorheen. Voeg op het laatst de kaneel en 100 gram bosbessen toe en houdt een klein beetje over ter garnering.

Zet een pan op het middelhoog vuur. Voeg een klein beetje boter toe en doe een opscheplepel beslag in de pan. Ik doe er meestal 2 tegelijk en probeer de pannenkoekjes niet al te ver door te bakken. Draai hem vervolgens nog eventjes om en klaar is Kees.

Serveer de pannenkoekjes met lekker vers fruit, de overgebleven bosbessen en een beetje honing.

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)
Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.