Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen

Heerlijke pannenkoekjes voor het ontbijt of als toetje. Erg makkelijk te maken en nog makkelijker op te eten.
Recept: Havermout pannenkoeken
Ingrediënten
- 2 bananen
- 3 eieren
- 60 gram havermout
- 125 gram bosbessen
- snufje kaneel
- Zomers fruit (optioneel)
- 1 theelepel honing
Bereidingswijze
Doe de havermout en de eieren in een bak en meng het door elkaar. Prak vervolgens de banaan erdoorheen. Voeg op het laatst de kaneel en 100 gram bosbessen toe en houdt een klein beetje over ter garnering.
Zet een pan op het middelhoog vuur. Voeg een klein beetje boter toe en doe een opscheplepel beslag in de pan. Ik doe er meestal 2 tegelijk en probeer de pannenkoekjes niet al te ver door te bakken. Draai hem vervolgens nog eventjes om en klaar is Kees.
Serveer de pannenkoekjes met lekker vers fruit, de overgebleven bosbessen en een beetje honing.
Samenvatting:

Recept naam:
Banaan havermout pannenkoeken met bosbessen
Auteur
Rik
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:




