Quinoa muffins

Geschreven op: 16 juli, 2017 door
Quinoa Muffins

Deze glutenvrije quinoa muffins zijn perfect als ontbijt of snackje.

Dit recept is een perfecte basis om eindeloos op te variëren. Denk ook aan zongedroogde tomaten en pesto, of champignons en Zwitserse kaas.

In de zoektocht naar een goed aanbod aan ontbijt gerechten stuiten we op deze muffins. De muffins met courgette waren zo goed bevallen, maar vulde ons net niet genoeg. De toevoeging van quinoa is niet alleen lekker, maar net iets vullender.

Recept: Quinoa muffins

Ingrediënten

  • 100 gram quinoa
  • courgette
  • 2 lente ui
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 5 plakjes kipfilet
  • handje verse peterselie
  • 3 eieren
  • peper & zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op  200 graden.

Kook de quinoa volgens de bereidingswijze van het pak.

Rasp de courgette en parmezaanse kaas, snijdt de lente ui, kipfilet en peterselie. Doe alles in een schaal en breek de eieren. Voeg de quinoa toe, maak op smaak met peper en zout en roer goed door.

Vet de muffinvorm in en verdeel het mengsel. Plaats voor 25 – 30 minuten in de oven.

Quinoa Muffins

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Quinoa muffins
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby’s naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *