Zelfgemaakte granola

Geschreven op: 6 juni, 2017 door
Zelfgemaakte granola

Het is echt supermakkelijk om zelf granola te maken en eigenlijk veel lekkerder dan die uit de supermarkt!

Recept: Zelfgemaakte granola

Ingrediënten

  • 200 gr havermout
  • 75 gr amandelen (ongebrand en ongezouten)
  • tl kaneel
  • 3 el honing
  • 3 el kokosolie
  • 50 gram cranberry’s of rozijnen

Benodigdheden

  • bakplaat
  • bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de havermout met de amandelen, honing, kaneel en de gesmolten kokosolie in een kom. Meng alles goed door elkaar, zodat alles voorzien is van een mooi glansje!

Leg de bakpapier op de bakplaat en spreid het mengsel hierover uit. Zet het in de oven voor ongeveer 15 minuten. Roer af en toe door tijdens het bakken. Let goed op, want het verbrand erg snel.

Haal uit de oven en laat afkoelen. Als de granola helemaal is afgekoeld, kan je het samen met de cranberry’s of rozijnen in je mooiste pot doen. Zorg ervoor dat je hem goed kan afsluiten, zodat je ongeveer 1 á 2 weken ervan kan genieten.

zelfgemaakte-granola-v2

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Zelfgemaakte granola
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby’s naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *