Komkommersalade met pinda’s
Deze komkommersalade past goed bij een rijsttafel. Erg smaakvol, maar toch ook fris. Nog beter is dat het gericht binnen 10 minuutjes klaar is en je het ver van te voren kan maken. Hoe langer de smaak intrekt, hoe beter!
Recept: Pinda komkommer salade
Ingrediƫnten
- komkommer
- rode ui
- rode peper
- snufje zout
- eetlepel suiker
- eetlepel rijst wijnazijn
- flinke hand pinda’s
Bereidingswijze
Halveer de komkommers en ontdoe ze van de zaadlijsten. Snijdt ze in plakjes van een halve centimeter.
Snipper een uitje en snijdt een rode peper in stukjes. Verwijder de pitjes als je niet van te veel pit houdt.
Doe de ui, peper, zout, suiker, het zout, de azijn en een flinke hand pinda’s in een vijzel en vermaalĀ het totdat het een pasta is.
Voeg dit mengsel toe aan de komkommers en roer goed door.
Samenvatting:
Recept naam:
Komkommer salade met pinda's
Auteur
Rik
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
1 Review(s) Based on