Surinaamse piccalilly voor sissy’s
Met dit recept pimp je snel je piccalilly tot een lekkere pittige sambal voor bij de bara, rijst of op je broodje kipfilet. Wij doen het met Spaanse pepers omdat we een beetje sissy’s zijn, maar als je die vervangt door Madame-Jeannette heb je de authentieke Surinaamse piccalilly en kan je goed vlammen.
Recept: Surinaamse piccalilly voor sissy’s
Ingrediƫnten
- potjeĀ piccalilly
- tl suiker
- el azijn
- snufje zout
- ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 Spaanse pepers (of Madame-Jeanette als je wel wil vlammen)
Bereidingswijze
Snijdt de ui, knoflook en Spaanse peper in stukjes. Doe vervolgens met de overige ingrediƫnten in een bak. Pak dan je blender en maal het totdat het helemaal fijn is.
Samenvatting:
Recept naam:
Surinaamse piccalilly voor sissy's
Auteur
Rik
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
5 Review(s) Based on
4 reacties
Zonder ui en knoflook smaakt ie beter naar mijn mening
Ieder zijn ding! š
Hoe lang kan dit bewaard worden?
Ha Doortje,
Je kan het in een schone afgesloten pot zo voor een paar weken bewaren!
Groetjes,
Rik