Surinaamse piccalilly voor sissy’s

Geschreven op: 10 mei, 2018 door
Surinaamse piccalilly

Met dit recept pimp je snel je piccalilly tot een lekkere pittige sambal voor bij de bara, rijst of op je broodje kipfilet. Wij doen het met Spaanse pepers omdat we een beetje sissy’s zijn, maar als je die vervangt door Madame-Jeannette heb je de authentieke Surinaamse piccalilly en kan je goed vlammen.

Recept: Surinaamse piccalilly voor sissy’s

Ingrediënten

  • potje piccalilly
  • tl suiker
  • el azijn
  • snufje zout
  • ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 Spaanse pepers (of Madame-Jeanette als je wel wil vlammen)

Bereidingswijze

Snijdt de ui, knoflook en Spaanse peper in stukjes. Doe vervolgens met de overige ingrediënten in een bak. Pak dan je blender en maal het totdat het helemaal fijn is.

Surinaamse piccalilly

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Surinaamse piccalilly voor sissy's
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *