Advokaatmousse met stukjes chocolade
Ingrediƫnten
- 3 blaadjes gelatine
- 2,5 dl slagroom
- 2,5 dl advokaat
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetl basterdsuiker
- 50 gr chocolade
Bereidingswijze
Laat de gelatine weken in koud water goed uitknijpen en oplossen in 2 eetl heet water. Breng de advokaat op kamertemperatuur en giet de gelatine onder goed roeren in een dun straaltje bij de advokaat.
Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en de vanillesuiker en meng door de advokaat .Hak de chocolade in kleine stukjes en roer door het advokaat/slagroommengsel.Laat het geheel ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast.
2 reacties
Hallo Gea,
Dank voor je oplettendheid bij deze is mijn foutje veranderd!
Groetjes Jolanda.
Goede reacties gehad, ik heb dit reepct zonder chocolade gemaakt met de kerst. Onder in de glaasjes heb ik een frambozen coulis van verse frambozen gedaan en dit vond ik een mooie combi.Ik zou alleen wel gaan voor 2,5 dl want 250 dl is 2,5 liter!