Amandel vruchten dessert

Geschreven op: 28 november, 2007 door

Ingredi├źnten

  • 250 gr slagroom
  • 250 gr vanillevla
  • 4 blaadjes gelatine
  • 1 eetl basterdsuiker
  • Blikje vruchten cocktail
  • Ammereti koekjes of bitterkoekjes
  • Scheutje Ammeretto

Bereidingswijze

Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker. Week de gelatine in koud water, doe de vanillevla met de Ammereto in een kom en los de gelatine op in 2 eetl heet water roer dit langzaam door de vla en spatel dan de slagroom erdoor.Besprenkel de koekjes met wat Ammereto en schep ze samen met de vruchtjes door het vla slagroommengsel. Laat het ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *