Bananenkoekjes met havermout

Geschreven op: 24 april, 2020 door
Bananenkoekjes met havermout

Deze simpele koekjes bevatten slechts een paar ingrediënten en zijn zo gemaakt. Dat maakt het zo leuk om te maken! Bananen, havermout en nog iets lekkers naar keuze. Eventjes in de oven en er staat een gezond koekje op tafel. De koekjes zijn lekker zoet door de banaan en je kan ermee variëren door chocolade, gedroogd fruit of zaden toe te voegen.

Recept: Bananenkoekjes met havermout

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 1 cup havermout (+/- 100 gram)
  • 20 gram chocolade of een handje rozijnen/cranberry’s

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Prak de bananen in kom tot ze een vloeibare massa zijn. Voeg vervolgens de havermout en chocolade toe. Roer dit goed door elkaar.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm met het deeg ongeveer 6 koekjes en leg deze op de bakplaat.

Bak ze af in 10-15 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Samenvatting:
recipe image
Recept naam:
Bananenkoekjes met havermout
Auteur
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal:
Waardering:
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)
Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.