Duo Chocolademousse

Geschreven op: 25 januari, 2008 door

Ingredi├źnten

  • 200 gr witte chocolade
  • 125 ml room
  • 2 eetl suiker
  • 2 eieren

Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain marie ( laat de kom het water niet raken). Klop de slagroom met de suiker stijf. Laat de chocolade iets afkoelen en meng met de slagroom. Klop de eiwitten stijf (in een vetvrije kom ). Spatel deze door chocolade mengsel. Vul de glazen voor een kwart met witte chocolade mousse en vul aan met (recept te vinden onder ). Garneer met een toefje slagroom en een chocolaatje.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *