Griesmeel pudding met bramensap
Ingrediƫnten
- 1 liter melk
- Griesmeel
- 50 gr suiker
- 1 zakje vannille suiker
- 250 gr bramen
- 3 eetl suiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- Citroensap
- Maizena
- 100 gr griesmeel
Bereidingswijze
Roer de griesmeel en suiker door elkaar en doe terwijl de melk kookt dit hierdoor,
Blijf roeren tot het goed dik word, vul dan de vormpjes en bestrooi met een klein beetje suiker.Zet deze in de koelkast om op te laten stijven.
Zet de bramen op met een weinig water en laat deze op laag vuur een goed half uur trekken.
Laat dan afkoelen en doe deze in de blender even goed shaken en doe terug in de pan.
Voeg de suiker toe en maak dit aan met maizena ..Doe hier een paar druppels citroen en de kaneel bij en roer goed door.
Laat afkoelen en giet over de griesmeel pudding.
2 reacties
bij de ingrediƫnten staat geen griesmeel:(
Beste Marc,
Bedankt voor het opmerken. Het is nu aangepast!
Groetjes,
Rik