Hollandse Krakelingen

Geschreven op: 25 januari, 2009 door
Krakeling

Ingrediƫnten

  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg (ontdooid)
  • 50 gr kristalsuiker
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 2 el gesmolten boter

Bereidingswijze

Krakelingen-bereidingswijze

Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol deze uit tot een lap van ongeveer 20 bij 20 cm.

Bestrijk deze met de gesmolten boter en strooi er de suiker over.

Snijd de lap in reepjes van 20 x 1 cm.

Maak er achtjes van leg ze op een bakplaat die je met bakpapier bekleed.

Bak ze in een voorverwarmde oven op 220 gr tot ze goudbruin en krokant zijn.

Krakeling

Samenvatting:
Gepubliceerd op:
Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

7 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.