Romige Aardbeienkwark

Geschreven op: 17 mei, 2008 door

Ingrediƫnten

  • 250 gr aardbeien
  • 450 gr kwark
  • 250 ml slagroom
  • 4 eetl suiker

Bereidingswijze

Laat de kwark een nacht uitlekken in de koelkast. Pureer de aardbeien (bewaar er een paar voor garnering) met 2 lepels suiker en roer dit door de uitgelekte kwark. Klop de slagroom stijf met 2 eetl suiker en spatel dit door het kwark aardbeimengsel. Laat het geheel een paar uur opstijven< en garneer met de overgebleven aardbeien.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

1 reactie

  • Beste Yolanda, Ik wil je graag een mail sturen maar kan nergens je adres vinden… Kun je mij je adres geven dan kan ik alsnog contact met je opnemen..

    gr

    Maritza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.