Tiramisu Triffle

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingrediƫnten

  • 300 gr lange vingers
  • 300 gr mascarpone
  • 3 eetl Amaretto
  • 1 dl verse sterke koffie
  • 2 zakjes oploskoffie
  • 75 gr basterdsuiker
  • 3 dl slagroom
  • cacaopoeder
  • chocolade koffieboontjes

Bereidingswijze

Leg de lange vingers in een grote schaal en meng de koffie met de amaretto en besprenkel ze hier mee.Los de oploskoffie op in 2 tot 3 eetl. kokend water. Klop de suiker en de oploskoffie door de mascarpone. Klop de slagroom half stijf en meng dit luchtig door de mascarpone.Doe daarna de helft van dit mengsel over de lange vingers en bedek het weer met een laag lange vingers die vervolgens weer besprenkelen met het koffiemengsel.Doe dan het laatste mascarponemengsel erover en strijk dit glad.Laat dit plusminus 30 minuten in de koelkast opstijven.Bestuif dan met cacao en garneer met koffieboontjes.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.