Tiramisu Triffle
Ingrediƫnten
- 300 gr lange vingers
- 300 gr mascarpone
- 3 eetl Amaretto
- 1 dl verse sterke koffie
- 2 zakjes oploskoffie
- 75 gr basterdsuiker
- 3 dl slagroom
- cacaopoeder
- chocolade koffieboontjes
Bereidingswijze
Leg de lange vingers in een grote schaal en meng de koffie met de amaretto en besprenkel ze hier mee.Los de oploskoffie op in 2 tot 3 eetl. kokend water. Klop de suiker en de oploskoffie door de mascarpone. Klop de slagroom half stijf en meng dit luchtig door de mascarpone.Doe daarna de helft van dit mengsel over de lange vingers en bedek het weer met een laag lange vingers die vervolgens weer besprenkelen met het koffiemengsel.Doe dan het laatste mascarponemengsel erover en strijk dit glad.Laat dit plusminus 30 minuten in de koelkast opstijven.Bestuif dan met cacao en garneer met koffieboontjes.
1 reactie
lekker