Yoghurt bosvruchten bavarois

Geschreven op: 29 november, 2007 door

Ingredi├źnten

  • 250 ml slagroom
  • 500 ml griekse yoghurt
  • 1 blikje bosvruchten
  • 1 zakje vanille suiker
  • 3 blaadjes gelatine
  • 2 eet basterdsuiker

Bereidingswijze

Slagroom opkloppen met vanillesuiker, gelatine weken in koud water. Bosvruchten uitlaten lekken en vocht opvangen, deze door de yoghurt roeren. Vruchten sap opwarmen met suiker en uitgeknepen gelatine er in op laten lossen. Vruchten sap iets aflaten koelen en ook door de yoghurt roeren. Het yoghurt mengsel iets lobbig laten worden en dan voorzichtig de slagroom erdoor spatelen.Garneren met een toefje slagroom.

Deel dit recept:

Recept van

Heeft in de loop der jaren door het koken voor haar zoons een mooie collectie aan lekkere recepten opgebouwd. Sommige van Jolanda's recepten worden al jarenlang door de hele familie gekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *