Marokkaanse tomatensalade

Deze simpele Marokkaanse tomatensalade is het lekkerste met de beste tomaten die je kan vinden. Samen met de frisse verse kruiden maakt het een perfect bijgerecht. Het recept voor de Marokkaanse tomatensalade is zo simpel dat je hierna nooit meer terug hoeft te komen naar deze site.
Recept: Tomatensalade uit Marokko
Ingrediënten
- 4 tomaten
- 1/2 ui
- verse koriander
- verse peterselie
- tl komijnpoeder
- zout
- 2 el olijfolie
- el appelazijn
Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes en het vocht. Snijdt vervolgens in kleine blokjes. Snipper de ui. Was de kruiden en snijdt ook deze erg fijn.
Mix de tomaten, ui, kruiden, komijnpoeder, olijfolie, azijn door elkaar in een kom. Maak op smaak met zout.
De salade blijft ongeveer 2-3 dagen goed in de koelkast.
Tip: Voor een beetje kik kan je wat pul biber (chilivlokken) toevoegen

Samenvatting:

Recept naam:
Marokkaanse tomatensalade - Recept van Culijo 🥕
Auteur
Rik
Gepubliceerd op:
Voorbereidingstijd:
Kooktijd:
Totaal: