Vrolijk kerstmaal!

Geschreven op: 3 december, 2020 door

En, weet jij al wat je gaat eten tijdens de feestdagen? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal populaire voor-, hoofd- en nagerechten geselecteerd voor een geslaagd kerstdiner. Met deze recepten zit zeker weten goed!

Kerstige voorgerechten:

Deze lekkere voorgerechten zijn een goed begin voor elk kerstdiner. Om de stress te voorkomen kan je ze makkelijk een dag van te voren maken. Scheelt toch weer wat kerststress!

Hoofdgerechten kerst:

Voor dit kerstmaal hebben we twee lekkere stoven uitgezocht. Deze kan je gemakkelijk van te voren klaar maken, zodat je zelf lekker kan genieten! Serveer met wat leuke bijgerechten en je hebt een fantastisch kerstmaal.

Bijgerechten kerstmaal

Maak je hoofdgerecht helemaal af met één of meerdere lekkere bijgerechten. Deze kerst bijgerechten maken het helemaal af!

Kerstelijke toetjes

Poe hé, die riem moet toch echt ondertussen wel een standje verder. Maar we zijn er nog niet! Maak het kerstmaal compleet met één van onderstaande nagerechten.

Kerst

Maak het jezelf niet te moeilijk en kies (gedeeltelijk) recepten waar je zelf comfortabel mee ben! Maak het jezelf ook makkelijk en bereid genoeg voor. Hiermee voorkom je de kerststress en blijft het ook nog eens gezellig. πŸ˜‰

Eet smakelijk en geniet van je kerstmaal!

Deel dit recept:

Recept van

Houdt van eten, fotograferen, programmeren & ontwerpen. Op deze site komen zijn hobby's naadloos samen met als uiting heerlijke en begrijpbare recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.